Öljytukkukauppaa kaikkialle Suomeen

Laadukkaat tuotteet – nopeat toimitukset

Nousurakenne Oy aloitti vuonna 1997 rakennusliikkeenä, mutta vuonna 2001 mukaan tuli Opel-osien varaosakauppaa. Nykyisin toimimme vain varaosa-, öljy- sekä pakkasnestekaupassa. Yrityksen vetäjillä on yli 50 vuoden kokemus GM-tuotteiden jälkimarkkinoinnista ja erityisesti Opel-varaosakaupasta. Kun tilaat tuotteet meiltä, saat tarvittaessa runsaasti lisätietoa. Öljy tukkukaupassa panostamme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin tarjoamalla aina järkevästi hinnoiteltuja laatutuotteita.

Erilainen toimintamalli, edulliset hinnat

Toisin kuin muilla tukkukaupoilla, Nousurakenteella ei ole rasitteena isoja varastointikustannuksia. Näiden kulujen vaikutus näkyy suoraan hinnoissamme. Palvelemme myös yksityisasiakkaita.


Miten tilaat tuotteet?

Helpoiten voit tilata soittamalla numeroon:  040 8372 872

Voit myös tilata sähköpostilla tai käyttää lomakettamme. Kirjoitathan VARAOSA-ASIOISSA viestiisi autosi rekisterinumeron, jotta löydämme heti autoosi sopivat osat ja tuotteet.

Emme käytä rekisterinumeroa muuhun tarkoitukseen emmekä anna tietojasi markkinointiin. 


Miten toimitus tapahtuu?

Toimitamme tilaamasi tuotteet haluamaasi paikkaan nopeasti Postin, Matkahuollon ja Posten Logistik SCM Oy:n kuljetuksina. Tuotteet voit myös noutaa jälleenmyyjämme myymälästä.


Minkä tuotteen valitset? Ota yhteyttä - kerromme mahdollisuuksista!

Mikä varaosa tai öljylaatu olisi paras tarpeisiisi? Minkä tyyppinen öljy sopii parhaiten henkilöautoille, millainen pakettiautolle? Voiteluaineet, vaihteistoöljyt ja moottoriöljyt  asiantuntevasti. Tilatessasi meiltä saat henkilökohtaista palvelua: kerromme mielellämme tuotteistamme, niin ominaisuuksista ja käytöstä. 

Katso tarkemmat yhteystietomme »

Tiedustelut ja tilaukset myös soittamalla:  040 837 2872